Producătorul de lenjerii de pat și accesorii textile pentru dormitor BeddingHouse Olanda este unul dintre principalii jucători de pe piața textilelor pentru acasă din Benelux. Cu o vastă experiență în domeniul lenjeriilor de pat și produse ce înglobează sisteme inovative, producătorul de lenjerii și cearceafuri BeddingHouse este printre principale fabrici din Europa de Nord Vest. Sub tutela BeddingHouse se află mai multe branduri de lenjerii de pat și accesorii pentru dormitor dintre care enumerăm: BeddingHouse Studio, Wilma Veen, Ariadne at Home, Margaret Muir, Bluebellgray, BeddingHouse Kids, Kardet & Verstraten, At Home, Marlolein Bastin etc.

O inovație a fabricii olandeze BeddingHouse se regăsește implementată în toate lenjeriile de pat ale producăturului din Lisse, inovație denumită de fabrică: no more frozen feet („fără picioare dezvelite”), mai jos vom detalia în ce constă această inovație în trei pași:

  1. Se introduce pilota în cearceaful pilotă și se constată ca rămâne un surplus de 20-30 de centimetri față de pilotă;
  2. Surpusul de material rămas se introduse în spațiul dintre saltea și baza patului (pe care este poziționată salteaua);
  3.  Se aranjează cearceaful pilotă ce conține pilota peste saltea și se constată ca cearceaful pilotă este bine fixat între saltea și baza ce susține salteaua, astfel dezvelirea pe timpul nopții nu va mai fi posibilă.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

ASISTENȚĂ CLIENȚI

RETUR GRATUIT IN 30 ZILE

INFO (+4) 0740-80.45.70