Invitație la Târgul Internațional BifeSim în cadrul Romexpo, 12-15 septembrie 2019

Invitație la Târgul Internațional BifeSim în cadrul Romexpo, 12-15 septembrie 2019

Dekoration.ro are bucuria de a vă invita la Târgul Internațional BifeSim 2019, aflat anul acesta la a 28-a ediție.

Târgul internațional de mobilă, decorațiuni interioare, echipamente și accesorii BifeSim se va desfășura în cadrul Romexpo, în perioada 12-15 septembrie 2019.

Program de vizitare:

12-15 septembrie 2019: între 10.00-18.00

Ne găsiți la Pavilionul C6, standul 17


BIFE-SIM 2017, o incursiune inedită în lumea mobilei!

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCIR organizează, în perioada 12-15 septembrie 2019, cea de-a XXVIII-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul mobilei, al decoratiunilor si al echipamentelor si accesoriilor pentru industria lemnului. In cadrul BIFE-SIM veti gasi toate stilurile de mobilier disponibile pe piata romaneasca si internationala, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 5 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisfice toate cerintele unui design interior placut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul caminului.

Cele șase saloane tematice vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit şi care le vor permite să facă alegeri informate şi inspirate:

 • Salonul Clasic – amplasat în Pavilioanele C1 şi C2;
 • Salonul Design – amplasat în Pavilioanele C4 şi C5;
 • Salonul Confort – amplasat în Pavilioanele C4 şi C5;
 • Salonul Bucatarii – amplasat în Pavilionul C3;
 • Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat – amplasat în Pavilionul C6;
 • Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii – amplasat în Pavilionul Central.

Specialisti in domeniul mobilei, producatori, importatori, distribuitori si comercianti, decoratori, arhitecti si designeri, vor oferi, pe toata perioada desfasurarii targului, sfaturi si idei pentru ca vizitatorii sa gaseasca cele mai bune solutii, potrivite bugetului pe care il au alocat.

BIFE-SIM 2019 va cuprinde si intreaga oferta de echipamente si utilaje pentru industriei lemnului destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.

De la editia din 2019 nu vor lipsi nici demostratiile practice ale producatorilor, care vor arata vizitatorilor procesele tehnologice prin trec una sau mai multe bucati de lemn, pentru a deveni piesa de mobilier care sa se potriveasca ambientului fiecarui camin.

BIFE-SIM a depasit an de an atat asteptarile vizitatorilor, cat si pe cele ale companiilor expozante, devenind un etalon al manifestarilor in domeniu pe plan national si international.

Ce a insemnat BIFE-SIM 2018?

 • 5 zile de eveniment
 • 22.000 de vizitatori
 • 300 expozanti din Romania, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina si Ungaria
 • 7 pavilioane expozitionale
 • 30.000 metri patrati suprafata expozitionala ocupata
 • 5 saloane tematice: Salon Clasic, Salon Design si Salon Confort, Salon Bucatarii, Salon Decoratiuni si Corpuri de Iluminat, Accesorii si Materiale, Salon Echipamente – Masini si Utilaje
 • 5.000 de piese de mobilier si accesorii prezentate
 • mii de clienti au plasat cereri de oferta la BIFE-SIM, care s-au concretizat in comenzi.

Nu ratati BIFE-SIM 2019, o incursiune in lumea mobilierului lucrat cu rafinament si bun-gust!

Summary
Location
Romexpo, București,Bucharest,Romania
Starting on
13 septembrie 2017
Ending on
15 septembrie 2017
Dekoration.ro are bucuria de a vă invita la Târgul Internațional BifeSim 2017, aflat anul acesta la a 25-a ediție. Târgul internațional de mobilă, decorațiuni interioare, echipamente și accesorii BifeSim se va desfășura în cadrul Romexpo, în perioada 13-17 septembrie 2017.
Offer Price

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ASISTENȚĂ CLIENȚI

GARANȚIA CALITĂȚII SUPERIOARE

INFO (+4) 0740-80.45.70

Pin It on Pinterest

Share This